SOCIAL MEDIA

donderdag 29 oktober 2015

Kerst inspiratie!

Goedemorgen!





Vandaag 2 mooie kaartje gemaakt met een basis van Whisper White en CrumCake papier de stempelset is Wonderland en deze heb ik gestempeld met Embossing Inkt en met whisper white embossingpoeder afgewerkt.

Groetjes,

Theetje

maandag 26 oktober 2015

Kerst!

Goedemorgen!




Een kerstkaartje! Als echte kaartenmaker moet je op tijd beginnen en als het weer wat eerder donker aan het worden is... wil dat ook wel weer.

Het is een kaart basis geworden van Whisper White bestempeld Mossy Meadow en met de stempelset Wonderland. Dit is zo'n mooie set! ik het de kleine sneeuwvlokjes met sky-blue gestempeld. De tekst en de banner, die  gemaakt is met de banner-punch en zwarte inkt en cardstock, komt uit dezelfde set.

Groetjes,

Theetje 
vrijdag 23 oktober 2015

Goedemorgen!!

Een kaartje om iemand op te fleuren!!







Hier is gebruik gemaakt van Whisper White cardstock, een stukje vellum uit het blokje Winter Wonderland designer vellum gestansd met de mooie hoekjes stans. Het gele papier komt het het blokje met verjaardagspapier. Het hartje en de mooie tekst komt van de stempelset Hello Life!

Groetjes,

Theetje



maandag 19 oktober 2015

Goedemorgen!

Een mooi verjaardagskaartje voor een heel aardig iemand!








Er is gebruik gemaakt van een kaart basis van Whisper White cardstock daarop een mooi stukje papier uit het papierpak van Into the Woods DSP. Een rondje Tangelo Twist en een rondje met daarop een wat oudere verjaardagsstempel. Deze is ingekleurd met Daffodil delight en Tangelo Twist. Het beertje is geknipt uit Whisper White cardstock bestempeld met Espresso inkt en uitgeknipt en bevestigd met dementionals. Het beertje komt uit de stempelset Thankful Forest Friends. Het glitterblaadje is al wat ouder en komt uit mijn eigen voorraad.

Groetjes,

Theetje

zaterdag 17 oktober 2015



Goedemorgen!

Dit nieuwsberichtje wil ik toch even de wereld in helpen!! Als je dus voor € 300 aan spullen besteld krijg je dus 3% extra-stamping rewards!!!


Bij een workshop of een verzamelbestelling van een aantal vriendinnen samen kan dit best oplopen!







EXTRA STAMPIN’ REWARDS

When you host a stamping event or place an order 9 October-9 November that reaches at least 300 €/£200 in sales, then you’ll get an extra three percent in Stampin’ Rewards. Your rewards can be used towards any Stampin’ Up! products, including the purchase of a Starter Kit. Contact your demonstrator to schedule your stampin’ event today.



Wil je hier gebruik van maken stuur dan een berichtje!

Groetjes,

Theetje
vrijdag 16 oktober 2015


Goedemorgen!



Deze was ik jullie nog verschuldigd! Excuus, als je iets wilt bestellen laat het dan even weten!









Groetjes, 

Theetje
donderdag 15 oktober 2015


Goedemiddag!

Een heerlijk herfstkaartje vandaag! 






Ik heb Mossy Meadow cardstock gebruikt daar een met Whisper White cardstock bestempeld met de background stempel Hardwood Clear in Espresso daarna met een sponsje de inkt in ronddraaiende bewegingen vanaf de randen naar binnen toe werken.

Een rondje stansen van 2" in Tangelo Twist, daarna een rondje van Whisper White hier stempelen we met de een stempel van Thankful Forest Friends deze doe ik be-inkten met de SU markers. Het mooie beertje van de set stempel ik op een klein stukje Whisper White cardstock met Espresso inkt. Daarbij uitknippen met een 3d schaartje.
De laagjes op elkaar bevestigen met Fast Fuse en dimensionals een mooi draadje en het kaartje is klaar.


Leuk dat je er was!
Groetjes,

Theetje